Voorwaarden busvervoer en kaartverkoop

Info en voorwaarden busreizen

– De kosten van het busvervoer zijn 10 euro per wedstrijd per persoon voor losse bustickets (leden 8 euro). De kosten dienen vooraf per bank te worden voldaan.

– Door middel van een SeizoenBuskaart heb je gegarandeerd het hele seizoen plek en profiteer je van korting.

– De bus vertrekt 2 uur voor aanvang van de wedstrijd vanaf de hoek sellekamp/meddosestraat in Winterswijk. Vooraf verzamelen bij ons home in ‘de Gallery’ in de Meddosestraat. Deze is in ieder geval 45 minuten voor vertrek van de bus geopend.

– De bus stopt voor De Grolsch Veste, je hoeft dus niet ver te lopen naar uw plek in het stadion. De plek waar de bus stopt, is ook de plek waar de bus na afloop vertrekt (30 min. na laatste fluitsignaal).

– In de bus is er de mogelijkheid om gekoeld bier en fris te kopen. Bier kost €1,50, frisdrank €1. De opbrengst wordt gebruikt om FC Twente Winterswijk verder te ontwikkelen en activiteiten te organiseren.

– Bij het uitstappen bij het stadion is het niet toegestaan met alcoholische dranken richting stadion te lopen (Wet Openbare Orde).

– Zelf meenemen van drank in de bus is niet toegestaan.

– Busvervoer is bestemd voor supporters van FC Twente.

– Afrekenen drank op de terugweg voordat gearriveerd is bij Winterswijk. Iedereen houdt zelf bij wat hij/zij drinkt en rekent dit (zoveel mogelijk gepast) af.

Info en voorwaarden losse wedstrijdkaarten

– Leden hebben voorrang op losse kaarten. Indien de animo het aanbod overstijgt, wordt deze voorrang toegepast.

– De losse kaarten zijn onherroepelijk verbonden aan busvervoer. Het is dus niet mogelijk losse kaarten aan te schaffen en op eigen vervoer naar De Grolsch Veste af te reizen.

– Losse kaarten zijn alleen beschikbaar voor supporters van FC Twente.

– Bestellen van wedstrijdkaarten is mogelijk tot een week voor de wedstrijd. Daarna is het nog wel mogelijk zelf met een Seizoenclubcard of Clubcard kaarten aan te schaffen bij FC Twente (indien beschikbaar) en busplaatsen te bestellen.

– Losse kaarten dienen vooraf per bank te worden betaald.

– De prijs voor losse kaarten is als volgt opgebouwd: toegangsprijs voor de wedstrijd (met korting) + vergoeding voor het busvervoer.

– De prijs voor een reguliere wedstrijd is de prijs die FC Twente rekent voor de wedstrijd met de buskosten er bovenop. Indien de kaarten op zijn, kan er bijgekocht worden, maar tegen een hogere prijs. Bij (sub)topwedstrijden is de prijs hoger.

– Voor het aanschaffen van kaarten voor wedstrijden tegen Feyenoord en Ajax is een lidmaatschap noodzakelijk.

Voorwaarden busreizen uitwedstrijden

– Deelname is op eigen risico.

– De vereniging kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade.

– Indien een lid zich dermate misdraagt (bijvoorbeeld vernieling, overmatig drankgebruik of het  gebruik van drugs), waardoor andere deelnemers, dan wel de vereniging (materiële) schade ondervindt, dan is de vereniging bij monde van het bestuur gerechtigd om betreffende persoon de toegang tot de bus te ontzeggen en het lidmaatschap te beëindigen.

– Geen sterke drank, drugs en niet roken in de bus

– Gebruik toilet (indien aanwezig) alleen in overleg met chauffeur.

– Door jou veroorzaakte schade wordt op jou verhaald.

– Vanaf het omwisselpunt tot aan het bezoekende stadion wordt er geen alcohol geschonken.

– Op de heenweg is alcoholgebruik alleen gematigd toegestaan tot het omwisselpunt.

– Indien je in beschonken toestand bij het omwisselpunt of stadion komt, wordt de toegang geweigerd door FC Twente en de ontvangende partij. De supportersvereniging heeft hier geen invloed op.

– Instructies van stewards, personeelsleden van FC Twente en de bezoekende partij en bestuursleden FC Twente Winterswijk worden opgevolgd.

FC Twente Winterswijk
UA-104980591-2